Onsdag
Publicerat den

Hej! Dagen har varit som alla andra dagar i mitt tråkiga liv, varit i skolan och sen bara tagit det lugnt efter, men idag blev jag super glad för fick andra och tredje boken av " Baristas" såå bra böcker så har legat en stund i sängen nu och läst men ska nog släcka snart. 
Skulle bara slänga in en liten uppdate för pallar inget annat just nu! 

/ M 








AAAAAJJJ
Publicerat den

Spelade ju match idag vi förlorade båda men spelade fortfarande bra, När jag kom hem så bara jag dog i sängen några timmar, sen städade jag vardagsrummet och köket. sen var jag så lat så jag orkade inte göra något mer. Just nu ligger jag i sängen och typ skriker för jag har så jävla ont i magen och ska alldeles strax hoppa in i duschen och sen sova. Inte alls taggad för skola imorgon, usch.
 /M 



When only music can save me..
Publicerat den

Borde egentligen ligga och sova just nu för imorgon blir det att gå upp tidigt för två matcher i Tibro! 
Är inte direkt sugen på det men gör det ändå. Har ju inte kört handboll på länge, så idag var det första matchen.. i början var jag så nervös, hade miljontals fjärilar och en stor klump i magen. sen när matchen körde igång så kändes det som om allt blev så mycket större och jag var helt plötsligt pytteliten.. Under matchen gick allt skit, min fot och handled fuckade ur.. mina skott satt flera meter utanför och mitt försvar var inte alls bra.. Fick även en axel eller ett knä på käken så fick sitta resten av matchen, fast med tanke på hur jag har spelat så förtjänade jag den smällen. Så imorgon (senare) är det bara att ta nya tag, imorgon blir det även att STORstäda lägenheten för det behövs verkligen, kommer inte hinna/orka så mycket mer iallafall. Men nu ska jag krypa ner i den underbara och skönaste sängen i hela hjo men How i met your mother i bakgrunden, Natti! 
It is time for me to move on, without you..
 
 
/M



Pannkakor!
Publicerat den

Kom hem från Ella för cirka en halvtimma sen, så har satt på tvätt och torktumlaren och nu ska jag steka pannkakor och sedan krypa ner inför chuck och kommer säkert somna till det.
Måste upp tidigt imorgon för det är hemmamatch mot Lidköping.
Hoppas på det bästa men är jävligt urform och ringrostig för har inte tränat sen november/oktober,, men men får hoppas på det bästa.

/ M

Saknar mamma så himla mycket just nu.. Ta mig till Kalmar!



Trött som en zombie
Publicerat den

Somnade vid halv fem imorse av någon anledning, och vaknade 07:46, men eftersom jag är så awesome så hann jag  exakt i tid, dagen gick så långsamt så jag trodde nästan tiden hade stannat. 
Fysik var så himla uttråkande, vi satt i 22 minuter och mätte grader när de kokar upp och sedan när det skulle svalna sen.. 
Efter skolan satte jag mig och pluggade inför soprovet imorgon, känner mig inte direkt säker på det så lär sitta med det ett bra tag till. Fast sen blir det att kolla handboll " Vitryssland - Sverige" och sen castle. Ska försöka somna tidigare inatt annars lär ju min kropp sluta fungera. Nu ska jag in i duschen och värma mig, fryser ihjäl! 

/ M 




En liten uppdatering
Publicerat den

Ligger i soffan och kollar på " Louis C.K - live at beacon theater" med pappa, slutade tidigt idag men räckte med stt jag la mig i soffan så somnade jag på 0.01 sekund. Blev inte att jag gjorde så mycket mer sen. Sen blir det väl att jag krype ner och kollar ett eller flera avsnitt av "chuck" 
/ M






Äntligen
Publicerat den

Funkar det att blogga från mobilen, så nu kanske det slängs in lite mer inlägg