Höstlov
Publicerat den

Har inte bloggat på en vecka för har inte haft något att blogga om och inte orkat. Läsveckan var helt okej, blev mycket sömn och lite läsande.
I fredags åkte jag till mamma för denna vecka är det höstlov. under veckan har vi inte gjort så mycket, har myst massa med kottisarna och mina små grisar. Nu ska vi ta och äta lite sen färga och klippa mitt hår.

 
 



Läsvecka!
Publicerat den

Vi på Guldkroksskolan i hjo har läsvecka, vilket innebär att man läser och sover på ungefär varenda lektion förutom de praktiska ämnerna som slöjd, Idrott och hemkunskap tror jag att det är. Det är väldigt skönt att ha läsvecka precis innan lovet. Att bara få gå runt i skolan med myskläder, ofixat hår och knappt något smink, Sen på fredag blir det att ta tåget till mammsi och stanna där under lovet, Skulle egentligen åkt på söndagen men pappa ska inte vara hemma så kunde inte komma till jönköping och det fanns inga bra tågtider. 
Nu til något helt annat så är jag alldeles strax helt klar med mitt rum och det känns sååå skönt, Äntligen fått iordning i garderoben och min säng ligger inte längre på golet vilket är himla skönt! 
Klockan är mycket så ska ta och sova nu. 
Nattis nattis 
 
 



Trött tjej!
Publicerat den

Kom hem vid 18 där någonstans, Sen dess  har jag försökt ta hand om rummet men det slutade med att jag fick en garderob på 3478577454749 kilo på foten och alla kläder ligger överallt, för att inte skrämma grannarna och få mer klag än vad jag redan fått för att vara för högljud hoppade jag in i duschen. Nu kollar jag och pappa på Prison break och jag skriver en uppsats till so:n 
Imorgon börjar läsveckan, kommer va riktigt gott att sova, läsa och lyssna på bra musik i en hel vecka.. fast har HKKprov på torsdag vilket är sjukt irriterande. 
 
Kläderna jag köpte i fre-lördags
 



Ullared
Publicerat den

Nu är jag i borås efter ullared. Stannar här hela helgen, Kommer upp bilder på inköpen sääkert någon gång, Nu ska vi alldeles strax äta och sen bara ta det lugnt! 
 



Utkast: Oct. 17, 2013
Publicerat den

Hej! Livet rullar på och glömmer av att blogga. inget speciellt har hänt som är värt att berätta om. Skolan idag var helt okej. Imorgon är jag ledig för jag, pappa och min bror ska till Borås, stannar hela helgen så kommer säkert blogga. Ska nu plocka iordning lite på rummet och sen försöka skruva ihop min säng så den inte ligger på golvet mer.

Gammal bild på min lilla gris som jag saknar såå mycket!



Fuck this shit
Publicerat den

 



22:54
Publicerat den

Godkväll får man väl säga nu, Träningen gick bra, de är väldigt duktiga för att va så små faktiskt! Efter träningen stannade jag kvar och kollade på när Dam b-laget spelade match mot skövde med Ella och Agnes, Slutade med förlust tyvärr men himla bra spelat! Kom hem vid 20:30 typ och satte på idol och lagade lite mat, Har precis lagt mig i sägen och satt på new girl som blir kvällen somnaprogram. Blir att gå upp klockan 08:30 imorgon för att fixa och dona lite samt lite plugg och sedan bär det av till Borlänge för USM! 
Godnatt så hörs vi imorgon! 
 



Fredag!
Publicerat den

Ätligen fredag, kom hem från skolan för ett tag sen och har bara legat i soffan hittilis, ska snart gå och byta om för att sedan cykla till hallen och träna D-flickorna för första gången, är lite nervös faktiskt eftersom jag suger på "ledarskap" Är ganska blyg när det gäller sånt så det är väldigt bra att jag har Ella och Annsofie med mig!
Sen blir det att packa och plugga. Imorgon drar jag till Borlänge för USM med mina underbara flickor!
 



Prov!
Publicerat den

Väntar nu på att 8a ska sluta deras lektion så vi kan äta, sen efter maten ska jag ha matteprov som kommer gå ganska dåligt, är så sjukt efterbliven när det gäller matte, men bara att försöka liksom, efter skolan blir det hem för att plugga svenska och sen läsa på tyska till tyskaprovet på fredag.



Prison break
Publicerat den

Ska sätta mig och kolla några avsnitt av Prison Break samtidigt som jag tränar lite till matteprovet imorgon samt få i mig lite mat, vi hörs senare eller imorgon!

Wentworth Miller är verkligen sååå snygg så man dör!

 
 
 



Feber och Helgen
Publicerat den

Vaknade med feber idag så det blev att vara hemma idag..
Har börjat om på One tree hill. Vet inte hur många gånger jag har sett de avsnitten men de är lika bra varje gång! Ska nu krypa ner i sängen ett tag och försöka vila lite. Missar träningen idag vilket är himla tråkigt eftersom jag verkligen behöver träna.

Helgen:

Lördag: Gick upp klockan sex för att jag skulle åka till Vänersborg med 00-0:orna för att spela match med de, var verkligen super trött. Självklart sen när man kom upp dit som en zombie så var vi tvungen att göra " walk over" pga att vi var för få.. Så jag åkte hem i nån timma och försökte sova för klockan 10 var det samling för 99-98:orna för de skulle också spela match som jag fick va med på nu eftersom det inte blev någon match för mig, Blev ingen sömn för mig så var fortfarande lika trött men bet ihop. Matchen gick bra och det var himla jämt mellan båda lagen hela tiden tills Målvakten blev skadad och jag fick hoppa in i mål. Jag var verkligen inte på humör för att stå i mål. slutade med att jag släppte in varenda mål och blev jävligt förbannad. Men alla kan inte lyckas varje gång.
Efter matchen blev det att skynda sig hem för att börja städa och handla till tjejkvällen jag skulle ha hemma hos mig med Stina, Ebba, Ella, Vanja och Arijana, kvällen flöt på med kort, mat, film, skratt och bara massa prat, Blev att vi kom i säng vid 04:00. Om man räknar så var jag uppe 22 timmar i sträck, Då kände jag mig verkligen död tog cirka 0.4 sekunder för mig att somna..

Söndag: Sov till klockan 08:00 för att städa tills pappa skulle komma hem, Smög runt i lägenheten för att inte väcka de andra, de vaknade vid 10 ungefär så då satte vi oss och spela kort med frukost. lite senare drog alla hem och lag gick raka vägen mot sängen för att ta igen några timmars sömn samt att jag inte mådde så bra så blev att jag inte orkade göra något.





Fredag!
Publicerat den

Hej! Skolan idag gick bra, har skrattat ganska mycket och varit glad. Allt beror verkligen på mina underbara flickor! 
Sen jag kom hem vid ungefär klockan två har jag sovit lite och har precis suttit mig vid sims, väntar på att Arijana ska höra av sig för ska till henne och ha lite små skoj. Robin ska ha vänner här hemma så får inte va hemma försen i natt. Sen vid 19:00 ska jag dra mig upp till hallen för att kolla på A-lagsmatch med Bellis! 
 



Onsdagskväll
Publicerat den

Skolan gick bra men ganska segt.
Efter skolan började jag installera Sims 3, Ella knackade på och vi började packa upp lite i köket "världens bästa vän det där verkligen!"  Sen åkte vi till Hem och hobby för att köpa lite till lägenheten och träffade Jens en liten stund.
Tyvärr blev klockan mycket och Ella åkte hem. Satte mig och spelade sims. Nu sitter jag och pluggar och pratar med vänner om helgens planer. Ska ta och plugga  lite extra för HKK ska vara klar imorgon och har inte ens börjat ( typical michelle) 
 



Äntligen flyttat!
Publicerat den